HOE WERK IK

Bijbelse visie, gecombineerd met cognitieve gedragstherapie en strategisch denken. Dat is wat Arise& Shine Coaching en Counseling anders maakt.

Mijn werkwijze is een combinatie van cognitieve therapie en positieve christelijke waarden die krachtig en levensveranderend zijn.
Tijdens de gesprekken help ik je bij het krijgen van een beter inzicht in jouw struikelblokken en/of angst. Het maakt je bewust van de vaak niet relevante overtuigingen die die je hebt ontwikkeld en vooral, hoe je deze overtuigingen weer in balans kunt krijgen.
Heb je zelf geen christelijke achtergrond en heb je hulp nodig? Geen probleem. Ik respecteer ieders overtuiging en afkomst.

Consulten

Tijdens ons eerste consult bespreken we je doelen. Mijn doel is te begrijpen wat je nodig hebt, zodat we samen een plan kunnen maken.

Strategische planning

Ik combineer jaren ervaring met frisse op jou persoonlijk gerichte handvatten om uitdagingen aan te gaan en je te helpen je doel te bereiken.

1-op-1 support

Iedereen kan een plan maken - ik verwacht dat je het ook uitvoert. Daarom sta ik voor je klaar met het advies dat je nodig hebt.