OVER MIJ

Ik ben Paulien Dane, getrouwd en moeder van vijf volwassen kinderen. Sinds 2011 bied ik vanuit mijn praktijk in Huissen hulp en begeleiding bij klachten die de kwaliteit van leven voor veel mensen in meerdere of mindere mate beperkt.

 

Ik ben gespecialiseerd in het bieden van hulp bij angst. Doordat ik zelf een angststoornis heb overwonnen, kan ik me als ervaringsdeskundige goed inleven in wat iemand met angstklachten ervaart. Mijn motivatie om anderen hulp te bieden bij het overwinnen van angst, komt hier dan ook uit voort.

Toen ik Arise and Shine  als naam van mijn praktijk koos, was dit om een speciale reden. Ik was gaan zien dat Gods oproep "Arise and Shine" Zijn hartsverlangen is voor elk mens. En dat elke persoon die Hij geschapen heeft steeds meer een weerspiegeling mag gaan worden van Zijn kracht en Zijn liefde. Met diep respect hiervoor wil ik hier aan bijdragen. Het is geen voorwaarde dat mensen zelf een christelijke achtergrond hebben. Ik respecteer ieders overtuiging en afkomst.

 

Omdat een laag zelfbeeld vaak de oorzaak is van verschillende klachten heb ik de training Arise & Shine / Verhoog je Zelfvertrouwen Verhoog je Kracht ontwikkeld. Deze training is er vooral op gericht dat je je eigen struikelblokken beter gaat herkennen en ze leert overwinnen.

Het is mijn passie om diegenen, die zich door angst geblokkeerd voelen, de juiste sleutels aan te reiken naar een weg hieruit en ze de weg te wijzen naar een leven in vrijheid en overwinning. Elk mens mag meer en meer tot bloei komen en gaan worden zoals God het oorspronkelijk heeft bedoeld.

 

Opleidingen:

  • Academie voor Counseling en Coaching (2010)
  • Cognitieve gedragstherapie (i.o.)
  • Rhema Correspondence Bible School (2001 t/m 2004). Behaalde certificaten:
    • Healing Truths
    • Dynamics of Faith
    • Live of Prayer
  • Zelfwaardering > VLCounseling / Dageraad 2013)

Naast mijn opleiding aan de Academie voor Counseling en Coaching ervaar ik de opleiding aan de Rhema Correspondence Bible School die ik gevolgd heb (2001 t/m 2004) als een waardevolle toevoeging bij het bieden van talloze handvatten die het herstel van verschillende blokkades bevorderen. Vanuit mijn opleiding Zelfwaardering heb ik de training Arise & Shine Verhoog je Kracht ontwikkeld.

Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen?

Neem via onderstaand formulier contact met mij op om de mogelijkheid te bespreken

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.