Over mij

Paulien Dane 

Het raakt me steeds weer diep als ik zie hoe angst een mensenleven kan beïnvloeden.

Op mijn veertiende jaar ontstond bij mij een ernstige angststoornis waardoor ik niet op straat durfde te komen. Jarenlang heb ik gebalanceerd tussen verbetering en terugval. Ik heb dus persoonlijk ervaren wat dit met je leven doet.

Als ervaringsdeskundige is hierdoor is mijn passie ontstaan om diegenen die zich in hun leven door angst geblokkeerd voelen, sleutels aan te reiken naar een weg hieruit en ze de weg te wijzen naar een overwinnend leven! Ik ben daarom de opleiding tot counselor en coach gaan volgen aan de Academie voor Counseling en Coaching.

In 2010 heb ik deze opleiding  afgerond en bied ik vanuit mijn eigen praktijk pastorale coaching bij angststoornissen en klachten die gerelateerd zijn aan angst. De opleiding die ik daarna heb gevolgd bij de Rhema Correspondence Bible School (2001 t/m 2004) ervaar ik als een waardevolle toevoeging bij het bieden van hulp. Hier heb ik de volgende certificaten behaald:

  • Healing Truths
  • Dynamics of Faith
  • Life of Prayer 

Opleidingen:

Academie voor Counseling en Coaching

vlcounseling: Zelfwaardering /Zelfvertrouwen / Zelfrespect 

Rhema Correspondence Bible School

Cognitieve gedragstherapie (i.o.) Civas

Omdat veel struikelblokken die mensen in hun leven ervaren vaak de oorzaak zijn van verschillende klachten die in hun jeugd kunnen zijn ontstaan, heb ik in 2011 de training Arise & Shine / Zelfwaardering ontwikkeld. Een training voor degenen  die behoefte hebben aan een krachtiger zelfvertrouwen. Kortom, klachten die de kwaliteit van leven voor veel mensen in meerdere of mindere mate beperken. Deel 1 en deel 2 van deze training zijn online te volgen