ONLINE TRAINING

ARISE & SHINE DEEL 1

GRATIS INTRODUCTIE LES

  KRIJG ONBEPERKT TOEGANG OP JE PERSOONLIJKE TRAININGSPLATFORM!

 

De training Arise & Shine is erop gericht dat je meer inzicht krijgt in de struikelblokken waar jij in je leven tegenaan loopt en vooral, wat je hier aan kunt gaan doen. Je wordt je bewust waar je nu staat in het leven, waar je zou willen staan en hoe je daar kunt komen. Maak vandaag de keuze om het roer om te gooien en je blokkades stapje voor stapje aan te pakken en op te gaan staan in je KRACHT! Meld je aan en ervaar het zelf!

 

Ook kun je tijdens, of nadat je de training hebt gevolgd, persoonlijke coaching bij mij aanvragen wanneer je hier behoefte aan hebt. Coaching kan telefonisch, via Skype of op locatie in Harderwijk. Hier zijn aparte kosten aan verbonden zoals vermeld onder Tarieven.


Training en coaching wordt gegeven vanuit een positief christelijk  uitgangspunt. Het is mijn passie om jou te begeleiden en te trainen bij het opstaan en gaan uitblinken in wie je werkelijk bent.

 

 

ARISE & SHINE STREEFT NAAR EEN EERSTE KLAS TOERUSTING EN VORMING OP HET GEBIED VAN PERSOONLIJKE GROEI

"Het is mijn passie om mensen te begeleiden en te trainen bij het opstaan en gaan uitblinken in wie ze werkelijk zijn"

BLINK UIT IN WIE JE WERKELIJK BENT

Deze training biedt krachtige handvatten om de regie over je leven te nemen en los te komen van belemmerende factoren. De training ARISE & SHINE is opgebouwd  vanuit een positief christelijke identiteit en streeft naar een eersteklas toerusting en vorming op het gebied van persoonlijke groei. Wil jij meer in je kracht komen door meer evenwicht te ontwikkelen in je denken, voelen en doen? Volg dan de unieke onlinetraining ARISE & SHINE

 

Deze training is erop gericht dat je ziet waar je nu staat, waar je zou willen staan en hoe daar kunt komen!